HEEL de dokter

leven en werken met zin

Samen met Lodewijk Schmit Jongbloed schreef ik het boek ‘HEEL de dokter – leven en werken met zin’ dat 1 juni 2015 is verschenen. Een inspirerend, onorthodox boek voor medici van alle leeftijden en specialisaties die hun zin in het werk willen (her)vinden, behouden of versterken.

Een boek vol ideeën voor artsen die zich in hun werk en leven willen verdiepen. Het stelt prikkelende vragen over je professionele en persoonlijke ontwikkeling. Het geeft je herkenbare beschrijvingen van de verschillende loopbaan- en levensfasen. Het daagt je uit, raakt je, zet je in beweging en aan het denken. Met humor, in woord en beeld, is het een kleurrijke ontdekkingsreis naar mogelijk minder bekende gebieden van jezelf. Reflectie is het sleutelwoord maar dan anders-dan-anders gepresenteerd. Verwacht in dit boek geen strakke inhoudsopgave. We dagen je graag uit een route te vinden die jou op het lijf geschreven is. Zodat jij de beste arts wordt die je kunt zijn.

Het boek is ook leverbaar via alle (online) boekhandels, zoals: Geneeskundeboek.nlLibris, Bol.com en Youbedo.com. Nieuwsgierig naar de inhoud? Bekijk het inkijkexemplaar.

Workshops

Geïnteresseerd in een lezing, workshop of training gebaseerd op ‘HEEL de dokter’ op maat voor je eigen team of organisatie? Daar leveren we graag een bijdrage aan. Neem contact op via het formulier op deze site of bel: 06-21206780 (Angèle).

Publicaties

Wat maakt je blij?interview Medisch Contact – oktober 2019

Stilstaan bij de dokter die je nu bent en straks wilt zijn – workshop LOVAH-congres, februari 2017 ism Movir

Storify -1 jaar ‘HEEL de dokter’ – juni 2016

Verplicht nietsdoen – verslag workshop Huisartsbeurs 2016 – De Dokter, april 2016

Boekrecensie – vnVa, maart 2016

BoekrecensieMedisch Contact, oktober 2015

Radio-interview door Harmke PijpersBNR Gezond nieuwsradio, augustus 2015

Rolmodel – interview met Angèle van de Venwebsite Vereniging Nederlandse Vrouwelijke Artsen, juli 2015

Een leven lang aio – arts in ontwikkeling – Arts en Auto, mei 2015

IMG_4280LOVAH 2017-1

German edition of the Dutch bestseller for doctors